Ohlédnutí za historicky prvním DotNET Beer

Ohlédnutí za historicky prvním DotNET Beer

Jaké bylo premiérové neformální setkání .NET programátorů v Brně? Co bylo na programu akce a co návštěvníky zaujalo? Bude se konat i další setkání? Přinášíme krátké ohlédnutí a fotoreport.

Asi před měsícem jsme se rozhodli vytvořit neformální akci určenou nejen odborníkům na .NET, která doposud v Brně chyběla. DotNET Beer proběhlo 8. 3. 2016 v restauraci Thalie v Brně. Náplní prvního setkání byl vědomostní IT kvíz o hodnotné ceny. Akce přilákala celkem 13 návštěvníků, kteří se podíleli na skvělé atmosféře a za to všem velmi děkujeme!  

Po úvodním slovu Emila Vařeky přišel na řadu slibovaný IT kvíz, při kterém se probudily soutěživé povahy. Všichni se skvěle bavili otázkami typu „Kolik let je Billu Gatesovi?“, nebo „Kolikrát se za posledních 20 let zvedla rychlost připojení ČR k internetu?“. V kvízu bylo možné získat maximálně 24 bodů. Po sečtení bodů z kvízu následovalo předání cen, vítěz dosáhl skvělých 14 bodů. Večer pokračoval volnou diskuzí, kdy jsme probrali ty nejzajímavější informatická i společenská témata u dobrého pivka. Všichni soutěžící si odnesli nejen nové vědomosti, ale i cenu ve formě bezdrátové myši nebo vína.  

Už teď připravujeme další .NET Beer a máte se na co těšit! Aby vám nic neuniklo ohledně druhého .NET Beer setkání, připojte se k naší událost na Facebooku a my už vás o všem informujeme.

Adresa Brno

Otevři velkou mapu

Adresa Praha

Otevři velkou mapu

Icontio Ltd., org. složka

  • Spielberk Office Centre
  • Holandská 1
  • 639 00 Brno
  • Czech Republic
  • IČO: 277 29 958
  • DIČ: CZ277 29 958
  • Dat. schránka: a7bdew

Společnost Icontio Ltd., org. složka je vedená u rejstříkového soudu v Brně, spisová značka A 19701.

Fakturační údaje