DotNET Beer podruhé

DotNET Beer podruhé

Po úspěchu prvního DotNET Beer jsme neváhali a uspořádali druhé setkání. Co bylo na programu tentokrát? A bude DotNET Beer pravidelná akce? Přinášíme pár informací z vydařené akce a fotoreport.

.NET Beer pravidelně v Brně

Druhé DotNET Beer na sebe nenechalo dlouho čekat. Konalo se ihned měsíc po prvním DotNET Beer

DotNET Beer neformální setkání .NET programátorů v Brně

Již v 19 hodin 12. 4. 2016 praskala místnost ve švech a volných míst bylo opravdu málo. Zahájení akce si vzal opět na starost Emil Vařeka, který představil společnost Icontio, produkty a možnosti spolupráce pro programátory a testery. Tím odstartoval druhé DotNET Beer.

DotNET Beer neformální DotNET pivo

Poté následoval IT kvíz se záludnými otázkami jak z oblasti IT, tak ze společnosti nebo herního průmyslu. Tentokrát bylo mnohem více účastníků, než tomu bylo u prvního DotNET Beer, celkem dorazilo 22 účastníků, z toho se kvízu zúčastnilo 17 soutěžících.

Icontio DotNET Beer .NET pivo programátoři v Brně

Soutěžící byli rozděleni do týmů po 2 – 3 lidech. Jelikož kvíz trval hodinu a půl, byl rozdělen na 2 kola po 12 otázkách. Vyhrál tým „Sametová ovulace“ se 17 body. Tímto ještě jednou vítězům gratulujeme! 

DotNET Beer podruhé v Brně, pravidelné setkání .NET programátorů

Určitě lze večer hodnotit jako velmi vydařený. Všichni se skvěle bavili a díky kvízu zjistili, kolik toho ví například z oblasti historie počítačů. Tentokrát byly otázky opět záludné. Například Umělá inteligence není novodobá myšlenka. Kdy se poprvé objevila zmínka o inteligentních strojích?, Hra vlak z roku 1993, kolik má celkem kol? nebo Jaká je velikost databáze Google Earth? a mnoho dalších

DotNET setkání programátorů v Brně

I přesto, že se jednalo o 2. akci, pořád máme co zlepšovat, ale věříme, že drobné nedostatky budou do příště vyladěné na maximum.

DotNET Beer podruhé, IT kvíz o ceny v Brně

Tudíž pro vás plánujeme již třetí DotNET Beer. Kvůli kapacitě budeme také uvažovat o novém prostornějším místě, ale o tom vás budeme informovat prostřednictvím události DotNET Beer vol. 3. Také se budeme snažit ke kvízu přidat odbornou přednášku, ale o tom vás budeme také průběžně informovat. Termín konání 3. DotNET Beer jsme stanovili na 10. 5. 2016 v 19:00. Zapiště si termín do kalendářů, budeme se na vás těšit! 

DotNET Beer Brno druhá akce

 

Adresa Brno

Otevři velkou mapu

Adresa Praha

Otevři velkou mapu

Icontio Ltd., org. složka

  • Spielberk Office Centre
  • Holandská 1
  • 639 00 Brno
  • Czech Republic
  • IČO: 277 29 958
  • DIČ: CZ277 29 958
  • Dat. schránka: a7bdew

Společnost Icontio Ltd., org. složka je vedená u rejstříkového soudu v Brně, spisová značka A 19701.

Fakturační údaje